Alvast bedankt om te bestellen! hierbij een woordje uitleg bij de verschillende gerechtjes.

Mocht er iets toch niet duidelijk zijn, kan je je vraag altijd stellen via whatsapp op 0473 64 40 70

Quiche van asperges op Vlaamse wijze : een 6 a 8 minuten in de oven laten opwarmen op 180 graden – oven voorverwarmd
Focaccia met mozarella : 6 a 8 minuten opwarmen in de oven op 180 graden – oven voorverwarmd. nadien een beetje baslicumdressing erover .
Wrap met eiersalade en gerookte zalm
Serranoham met roomkaas – bieslook – crackers
Carpaccio van gerookte rib eye met truffelmayonaise en shisso

Aspergesoep : opwarmen in de microgolf gedurende enkele minuten
Gambas : bakken in de oven op 220 graden – 6 a 8 minuten in een voorverwarmde oven
Tongrolletjes – 6 a 8 minuten onder gesloten deksel met een gaatje in geprikt op 800 watt in de microgolf opwarmen

Kaas : Chimay classique en brie president – 20 minuten voor opdienen uit de koelkast halen om op kamertemperatuur te laten komen

Dessert : 10 minuten voor opdienen in de koelkast plaatsen

VOOR ONZE KIDS !


zachte broodjes met beleg
Poffertjes 6 minuten op warmen in de voorverwarmde oven op 180 graden of enkele miuten in de microgolf .

Balletjes opwarmen in de microgolf 6 a 8 minuten op 900 watt met deksel met een gaatje in .
Kroketjes bakken op 180 graden 3a4 minuten in de friteuse

Als dessert een heerlijk vanille frisco en paaseitjes



Smakelijk en een vrolijk pasen !